Mijn werk bevat voornamelijk fantasievoorstellingen met dieren, onder andere een varkentje dat taartjes verkoopt, een muis bovenop een bonte kat die weer op een bonte koe staat, een vrolijke koeienvrouw, een hond in pak, een enorme uil op een klein kerkje, ga zo maar door. Ik werk altijd aan meerdere doeken, in verschillende fasen, tegelijk. Bij het maken van mijn schilderijen werk ik volgens vaste stappen.

Dit is mijn stappenplan

Eerst breng ik een ondergrond van acryl aan. Vervolgens maak ik op de ondergrond een eerste schets van wat ik in gedachte heb. Met olie schilder ik de achtergrond. Dan volgt de voorgrond. Daarna de details; de bloemen, de dieren, de huisjes noem maar op. Tot slot laat ik het fixeren en inlijsten wanneer ik tevreden ben.
Tijdens bepaalde stappen wil ik nog wel eens teruggaan naar iets wat me nog niet helemaal bevalt. Als schilder kun je gelukkig altijd alles aanpassen. Wat voor mij het meest belangrijk is, zijn de ogen van een persoon of een dier dat ik schilder. De ogen doe ik meestal als eerste. Als ik het idee heb dat ik aangekeken wordt, begint het schilderij voor mij te leven. Vanaf dat moment wil ik alleen nog maar schilderen.