Een van de leukste dingen van mijn schilderen is het contact met de liefhebbers van mijn werk. Als ik een origineel schilderij verkoop, wil ik dit zo persoonlijk mogelijk doen. Daarom nodig ik mensen graag uit bij mij thuis. Onder het genot van een kopje thee laat ik mijn werk zien dat verspreid door mijn huis aan de muur hangt. Dat is heel gezellig en altijd ontstaan er de leukste gesprekken. Niet alleen over de schilderijen, maar ook over de kopers zelf.

Verhalen van kopers

Vriendin

Mijn vriendin Gerda was mijn eerste koper. Sinds mijn expositie in het Oude Raadhuis van Warmond is zij een van de grootste liefhebbers van mijn werk. Zij kocht Kooi en vogels. Het schilderij heeft een mooie plek in haar woonkamer en zij is er elke dag blij mee.

Dame uit New York

Zo kocht een dame met een appartement in New York naar aanleiding van een expositie mijn schilderijen Tweeling en Citroenstoel. Op bezoek bij mij thuis werd ze vergezeld door haar broer. Die had een hele studie van mijn werk gemaakt.

Postzegelhandelaar

Een postzegelhandelaar heeft zelfs drie doeken van mij gekocht. Twee hangen er in zijn eigen huis en eentje, Kip in Mand, heeft hij als cadeau gegeven aan een zakenrelatie.

Lerares tekenen

Een lerares tekenen kocht Wulpennest, ze was er weg van en vond de bonus die zij had gekregen het best besteed met de aanschaf van dit werk.

Ondernemer

Er is ook een ondernemer bij mij thuis geweest die maar niet kon kiezen. Heel lang twijfelde hij over de aankoop van Herfst of Citroenjasje. Uiteindelijk is het Citroenjasje geworden. Als wij ’s avonds een eindje gaan lopen, lopen we wel eens langs zijn huis en dan zien we het doek prominent boven de schoorsteenmantel hangen.

Interesse in een origineel schilderij?

De meerderheid van mijn originele schilderijen bied ik te koop aan. Met een select groepje schilderijen heb ik een speciale band. Hier kan ik nog altijd geen afstand van doen. Mocht u interesse hebben in een origineel schilderij, dan kunt u mij gewoon een email sturen via de contactpagina op deze website. Ik hoor graag welk schilderij u heeft geïnspireerd!