In mei 2014 is mijn eerste boek uitgekomen. Hieronder krijg je een impressie van de inhoud van het boek. Toen mijn boek werd gemaakt, heb ik aan mijn vormgeefster gevraagd wat zij er van vond om mijn beelden ook op andere manieren te gebruiken. Bijvoorbeeld als een kussen voor op de bank. Daniëlle heeft haar fantasie de vrije loop gelaten en heel wat toepassingen bedacht. Bijvoorbeeld dit blauwe kussen met een kanarie van het doek Koningkanaries. Ik vind het geweldig.

De producten die hier zijn afgebeeld bestaan (nog) niet, maar ik zou het ontzettend leuk vinden als die er wel zouden komen. Wie weet!

Inspiratie voor producten

De theepot is een detail uit het doek Theetijd. Ik zie het al helemaal voor me, deze theepot aangevuld met het servies uit hetzelfde schilderij en met het servies van het doek Bull dog. En dan kunnen er natuurlijk de gebakjes bij uit High tea.
De strandtas komt van het doek Hofdames. Ik vind de tas echt heel erg mooi. Als die gemaakt zou kunnen worden, en dan van natuurlijke materialen natuurlijk, dan zou ik er inderdaad zo mee naar het strand gaan.
Mijn zonen zijn inmiddels mannen. Wat had het leuk geweest als ze onder een dekbed van hun moeder hadden kunnen slapen. Deze hoes is van het schilderij Wintertafereel. Misschien komt het wel te liggen op de bedden van de kleinkinderen. Er zijn wel meer doeken die hiervoor geschikt zijn.